kabel

Elektriciteit

 


Automatisatie

Niko Home Control, de nieuwe elektrische installatie

Niko Home Control is de eerste elektrische installatie waarmee je thuis actief energie bespaart. Het ecodisplay geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor je zuiniger met energie omspringt. Met Niko Home Control bedien je heel eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken. Dat kan centraal via een touchscreen of smartphone, maar evengoed via klassieke schakelaars verkrijgbaar met de afwerkingen uit de Niko Pure, Niko Intense en Niko Original collectie.

Met functies als zoneregeling voor verwarming, ecotoets, paniektoets, aanwezigheidssimulatie … verhoogt de nieuwe elektrische installatie aanzienlijk je wooncomfort en veiligheid.


UW VEILIGHEID, ONZE ZORG!

Wij zijn gespecialiseerd in beveiliging voor particulieren en bedrijven en erkend installateur.

atsadvanced

cctv

truportal


Databekabeling

Ook voor een complete data en netwerkbekabeling kunt u bij ons terecht.
Of het nu gaat om de aanleg, vervanging of uitbreiding van uw netwerk. Onze gespecialiseerde monteurs realiseren verschillende categorieën datanetwerken, van cat 5e, cat 6 en tot aan cat 7 . Wij hebben ruime ervaring met grote dataprojecten, zoals het realiseren van netwerken voor bedrijven tot wel 10km kabel, compleet afgemonteerd van de serverkast tot aan de patchkast. Maar ook voor kleinere projecten zijn wij u uiteraard graag van dienst. Altijd met dit resultaat: een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk netwerk voor maximale bedrijfszekerheid.

netwerk


Referenties

KBC
KBC kantoren
Argenta kantoren
Crelan Kantoor
Remitrans nv
Itterbeek nv
BTC
BMW Vandeperre
Group Duyck S-P-L
La Minouche
Claes-Roels nv
Houthandel Belsack
Gemeente Gooik
Lokale Politie Pajottenland
en vele anderen ...


 

Contact

Maatschappelijke zetel

Gooikeveldstraat 28 - 1755 Gooik
02 532 11 51 - info@cosijns.be

Magazijn & kantoor

Beekveldstraat 68 - 9300 Aalst
BTW 0430.022.180